METODE DE PLATA MULTIPLE

ramburs | card | ordin de plata

14 ZILE DREPT DE RETUR

pentru persoanele fizice si juridice

LIVRARE RAPIDA

FAN Courier | SAMEDAY

PLATA SECURIZATA CU CARDUL

plata cu cardul in rate fara dobanda

Blog iCover

Blog iCover

Priveste si lasa-te recunoscut de noul Samsung Galaxy S8 & Galaxy S8 Plus

Priveste si lasa-te recunoscut de noul Samsung Galaxy S8 & Galaxy S8 Plus

Primul contact cu Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus te va fascina pentru ca nu ai mai fost obisnuit pana acum sa privesti un smartphone si sa observi ca ecranul sau pare a nu avea limite. Este creatia inginerilor de la Samsung care au reproiectat in totalitate toate componentele ce se ascund sub carcasa aparatului in asa fel incat suprafata disponibila la nivelul display-ului sa fie maxima pentru orice doresti sa faci cu noul tau telefon. Infinity Display te va captiva si iti lasa la indemana cel mai mare ecran smartphone fara a avea vreo clipa senzatia de greutate in utilizare chiar si pentru un timp indelungat.


Testeaza confortabil cu tastaturile iluminate de la ZAGG

Testeaza confortabil cu tastaturile iluminate de la ZAGG

Sa simti confort in timp ce iti folosesti tableta si chiar telefonul mobil atunci cand ai de lucru este similar cu a avea semnal si baterie full oriunde ai merge si oricat ai lucra. Extinderea lejeritatii in lucrul cu aceste device-uri este acum posibil prin conectarea tastaturilor iluminate de la ZAGG care se vor mula perfect atat fizic cat si senzorial cu necesitatile pe care le ai intr-un anumit moment. ZAGG iti pro

Lenovo Moto Z. Fă cunoștință cu viitorul ultrasubțire al smartphone-urilor

Lenovo Moto Z. Fă cunoștință cu viitorul ultrasubțire al smartphone-urilor

Prima intalnire cu Lenovo Moto Z este in masura sa iti trezeasca dorinta de a verifica rapid cum sta in mana si cum se descurca printre task-urile pe care le deschizi. Nu vei avea niciun fel de problema pentru ca Lenovo Moto Z a fost generos dotat cu tehnologie avansata ce va fi gestionata eficient si te va lasa sa iti vezi fara grija de toate sarcinile pe care i le soliciti in timpul unei zile. Ceea ce te va impresiona inainte de orice este grosimea despre care se poate spune ca in acest moment este cea mai redusa in comparatie cu orice alt smartphone. Producatorul ne arata ca cei 5,19 mm sunt reali in situatia in care vei folosi terminalul fara niciun fel de accesorii de „imbracare”, asa numitele MotoMods-uri, pe care le poti atasa oricand ai nevoie.

Experimentati calitatea sunetului cu castile audio iFrogz/ ZAGG

Experimentati calitatea sunetului cu castile audio iFrogz/ ZAGG

Experienta multimedia pe care o ofera la acest moment un smartphone nu poate fi completa atat timp cat sunetul nu va fi ascultat in complexitatea lui cu ajutorul unei perechi de casti de calitate. Sunt suficiente situatii in care ne veti putea asculta sunetul si atunci castile sunt in mod real singura solutie prin care nu se va pierde nimic din placerea vizionarii unui videoclip sau a jocului preferat si simultan cei din jur nu vor fi deranajati, castile fiind o modalitate decenta si preferabila in orice situatie.

Protejeaza si salveaza orice, cu Mophie!

Protejeaza si salveaza orice, cu Mophie!

Pentru a ramane conectat la putere maxima ai nevoie ca bateria telefonului sa fie mereu incarcata pentru ca intotdeauna se vor ivi situatii in care mai ai ceva de facut si nu vrei ca tocmai atunci sa ramai fara baterie. Ai la indemana acum cea mai autentica solutie tehnologica de la Mophie care propune utilizatorului avid de mobilitate un produs special conceput pentru reincarcarea mobila a acumulatorului pentru terminalele Apple iPhone SE/5s/5.

Afisare 1 - 5 din 9 (2 pagini)