METODE DE PLATA MULTIPLE

ramburs | card | ordin de plata

14 ZILE DREPT DE RETUR

pentru persoanele fizice si juridice

LIVRARE RAPIDA

FAN Courier | SAMEDAY

PLATA SECURIZATA CU CARDUL

plata cu cardul in rate fara dobanda

ZAGG InvisibleShield

Folie de protectie pentru orice model de telefon, tableta, laptop, smartwatch, ceas, gadget.
Cea mai buna folie din lume de la liderul mondial în domeniul impactului și protecției ecranului!

4 variante de folii, ca sa ai de unde alege ce folie se potriveste cel mai bine pentru telefonul tau si corespunde dorintelor tale:
  InvisibleShield Original | InvisibleShield HD | InvisibleShield HD Ultra | 
InvisibleShield Skin  

Protecție proiectată pentru medii extreme
InvisibleShield stabilește standardul pentru protecția ecranului. Am început cu componente militare și ne-am diversificat calea dezvoltării de noi tehnologii, adezivi proprietari și multe altele. InvisibleShield conduce confortabil in acest domeniu și vă permite si dumneavostra să faceți același lucru.

Protecție puternică împotriva impactului
Tehnologia InvisibleShield este concepută pentru a absorbi și a distribui șocul unui impact, păstrând ecranul intact și oferindu-vă libertatea de a va bucura de viata fără teamă.

Protecție extraordinară împotriva zgârieturilor pentru telefonul dvs. zi de zi
Folia de protectie InvisibleShield protejeaza ecranul dispozitivului dvs. de zgârieturi care se pot întâmpla în întâlnirile de zi cu zi, ca să nu mai vorbim de mediul dur și taios al gentilor sau buzunarelor. In marea majoritate a situatiilor, ecranul telefonului dvs. va rămâne la fel de neted și curat ca in prima zi.

Rapid, precis și fără bule
Considerăm că instalarea foliei ar trebui să fie cât mai simplă și mai precisă, astfel că ne îmbunătățim constant procesele prin inovații precum tehnologia noastră EZ Apply®, materialul inovator si ultra-rezistent și adezivii de ultima generatie.

Nu sunt produse in aceasta categorie.