METODE DE PLATA MULTIPLE

ramburs | card | ordin de plata

14 ZILE DREPT DE RETUR

pentru persoanele fizice si juridice

LIVRARE RAPIDA

FAN Courier | SAMEDAY

PLATA SECURIZATA CU CARDUL

plata cu cardul in rate fara dobanda

Noile huse Beyzacases pentru iPhone 6/6s, iPhone 6+/6s+ & Sony Xperia Z5!

Suntem incantati sa prezentam noua colectie de huse Beyzacases pentru iPhone 6/6s, iPhone 6/6s Plus and Sony Xperia Z5. Beyzacases ofera o colectie de lux de huse de piele, la un nivel de pret accesibil intr-o varietate de culori in trend, cu un design deosebit. Localizata in Turcia, productia se bazeaza pe implicarea specialistilor artizani, folosind piele de cea mai buna calitate pentru cele mai noi telefoane. Combinand arta si functionalitatea cu pielea de calitate premium, creand un design unic, Beyzacases a devenit extrem de cunoscut in intreaga lume ca unul dintre cei mai mari producatori de huse.

  • Noile huse Beyzacases pentru iPhone 6/6s, iPhone 6+/6s+ & Sony Xperia Z5!

Articole similare

Microsoft a desemnat Mozo ca partener official pentru design-ul huselor din ultima serie Lumia: 950 & 950XL

Microsoft a desemnat Mozo ca partener official pentru design-ul huselor din ultima serie Lumia: 950 & 950XL

Odata cu lansarea pe piata a telefoanelor Microsoft Lumia 950 si 950XL, un nou program “Designed for Lumia” a fost demarat si Mozo a fost primul desemnat sa faca acest lucru, fiind numit producatorul official de huse al acestor telefoane, fiecare produs avand inscriptionat logo-ul authentic official “Designed for Microsoft Lumia”.

Solutii de incarcare cu garantie pe viata, de la Just Wireless – #1 in SUA!

Solutii de incarcare cu garantie pe viata, de la Just Wireless – #1 in SUA!

Sustinerea mobilitatii din punct de vedere al conexiunilor de voce si date, indiferent de dispozitivul mobil pe care il vei utiliza, are nevoie inainte de orice de solutii de reincarcare adaptate cu specificatiile fiecarui produs in parte. Este evident faptul ca utilizarea unui cablu de conectare nepotrivit sau a unui incarcator cu specificatii depasite iti vor consuma timpul si te vor bloca in asteptarea incarcarii acumulatorului.