METODE DE PLATA MULTIPLE

ramburs | card | ordin de plata

14 ZILE DREPT DE RETUR

pentru persoanele fizice si juridice

LIVRARE RAPIDA

FAN Courier | SAMEDAY

PLATA SECURIZATA CU CARDUL

plata cu cardul in rate fara dobanda

Peformanta in utilizare si profesionalism in productie de la NEVOX

Intotdeauna produsele profesionale sunt cele care iti vor oferi acel plus de siguranta in ceea ce priveste protejarea si accesorizarea dispozitivelor mobile pe care le folosesti. Noutatea momentului vine de la producatorul german Nevox care isi dedica activitatea pentru a oferi clientilor interesati produse realizate cu cea mai moderna tehnologie si care poarta amprenta unui design elegant si unic ce este datorat echipei care dezvolta si cauta acel element ce imprima produsului intrarea sa in categoria premium high end.

Desi marca Nevox este doar pentru moment un brand nou, aprecierea pentru produsele ce-i poarta numele este in continua crestere si se afla in topul preferintelor pentru tot ceea ce inseamna accesorii pentru dispozitive mobile. Pentru ca piata este de fiecare data cea care da verdictul, iata ca nota maxima a fost deja acordata pentru ca Nevox s-a axat de la inceput pe imbinarea tehnologiei de productie de ultima generatie cu folosirea de materiale care confera o inalta calitate produselor propuse intr-o piata care deja pretinde ca accesoriile sunt incontestabil o adevarata moda, dar si un factor de siguranta pentru tot ceea ce inseamna dispozitiv mobil.

Nevox a lucrat sistematic pana a gasit cel mai bun material si cel mai substantial design in ceea ce priveste husa premium a seriei Carbon pentru telefoane mobile. Este foarte probabil ca aceasta husa sa fie in acest moment cea mai subtire pe care ai putea sa o achizitionezi, insa acest lucru nu trebuie sa te ingrijoreze. Scopul proiectantilor de la Nevox chiar acesta a fost, de a pune la dispozitie utilizatorilor de smartphone cea mai subtire si usoara husa care are in compozitie materiale care revolutioanare ce nu au mai fost utilizate pana acum in domeniu: fibrele de carbon si aramid.

Odata montata husa, nu vei observa niciun fel de modificare in forma sau greutatea smartphone-ului pe care il utilizezi pentru ca Nevox ti-a promis ca vei primi cea mai usoara si subtire husa din piata de profil. Nevox iti garanteaza ca prin prelucrarea precisa a huselor din seria Carbon vei primi un design cu totul special, o functionalitate mecanica perfecta la montare si demontare de pe smarthpone si ceea ce este cel mai important o protectie de neegalat pentru pentru spatele si marginile aparatului. Decupajele husei de Carbon sunt atat de precise incat ai putea crede ca nici nu este montata pe aparat, lucru care face ca accesarea butoanelor functionale sa fie perfecta iar lentila obiectivului foto/video sa isi indeplineasca negresit functia.

Te vei intreba cum pot fi atat de speciale aceste fibre intretesute in materialul husei incat sa fie simultan estetice si perfecte pentru a absorbi eventuale socuri. Iata ca nu doar in industria auto a Formulei 1 este utilizat carbonul si nu doar in industria de aparare pentru producerea vestelor antiglont este utilizat aramidul. Ambele materiale sunt acum inglobate in noua serie de huse Carbon de la Nevox datorita proprietatilor lor recunoscute in a absorbi energia socului.

Vei primi asadar o husa Carbon Series de la Nevox care se ridica net peste oricare alta in acest moment si care prin aspectul 3D al finisarii materialului degaja forma precisa si senzatia tactila perfecta non-alunecare pe care o vei pretui ca atare in orice conditii ai folosi smarthpone-ul. Gratie grosimii de numai 0,4 mm, husa Carbon de la Nevox se va plia perfect pe telefonul tau si vei percepe doar senzatia efectiva de protectie ce o degaja, dar si control impecabil asupra aparatului.


In acest moment Nevox are in oferta huse din seria Carbon care sunt disponibile pentru marcile APPLE si SAMSUNG, iar pentru a sti daca telefonul tau poate fi completat cu aceasta husa te rugam sa verifici oferta noastra.

  • Peformanta in utilizare si profesionalism in productie de la NEVOX