Prelungitor Inteligent Eve Energy Strip, Apple Home Kit

Producator: EVE

 • Garantie: 24 Luni

 • Disponibilitate:
   Precomandă 7-30 zile
  Cod Produs: ISHEVES
  Puteti comanda acest produs:

  ✓ Online 

  La telefon: 0727 426 837   
  maestro mastercard visa
  • 510,00 lei
  +
  -

  Banca Transilvania Banca Transilvania
   

  Prelungitor Inteligent Eve Energy Strip, Apple Home Kit

  Eve Energy Strip
   
   
  Utilizatori de putere bucurati-va
  Cu Eve Energy Strip, controlati individual trei prize cu aplicatia sau cu Siri. Sincronizati iluminatul si confortul cu ritmul zilnic. Asigurati-va ca investitiile dumneavoastra conectate sunt protejate. Si sa inteleaga cu usurinta consumul de energie.
  Construita la perfectiunea absoluta, aceasta nu este numai cea mai inteligenta tripla de putere disponibila. Este, de asemenea, cea mai uluitoare.
   
   
  Atingeti sau vorbiti pentru control
  Relaxati-va si pur si simplu atingeti iPhone-ul pentru a va activa sistemul de divertisment acasa, lampa ambientala, purificatorul de aer - toate dispozitivele conectate - individual sau simultan. Mai bine, apeleaza la Siri sa faca schimbarea pentru tine. Chiar si atunci cand sunteti afara, cu amabilitate fata de HomePod sau Apple TV.
   
  Puneti prelungitorul pe autopilot
  Planurile sunt integrate in Eve Energy Strip. Deci, puteti seta dispozitivele sa functioneze complet autonom. In acelasi timp, in fiecare zi, pentru a se potrivi programului saptamanal. Sau in momente neregulate pentru a simula prezenta in timpul vacantei. Toate independent de iPhone, HomePod sau Apple TV.
   
  Automat datorita prezentei unei persoane
  Luminile trebuie sa se aprinda automat pentru prima persoana care soseste si sa se stinga dupa ce toata lumea a plecat. Este o automatizare avansata, eficienta pentru economisirea energiei, datorita hub-ului de acasa.
   
  Protectie la Scurtcircuite
  Protectie la scurgeri de curent, protectie la supracurent si protectie la supratensiune. Luati in considerare dispozitivele dumneavoastra cele mai iubite imune la scurtcircuite, curenti excesivi si aproape orice componenta sau grila defecta care exista.
   
  Expunere rafinata 
  Un sasiu negru mat, inconjurat de un cadru din aluminiu solid. Complet cu un cablu durabil de 190 cm/6.3 ft. si iesiri mari de 90 de grade. Si controalele manuale pentru LED-urile luminoase, albe. Prelungitorul Eve Energy Strip este construit pentru a impresiona si pentru a se integra fara probleme in ecosistemul conectat.
   
  Urmariti consumarea energiilor
  Cat de multa putere folosesc dispozitivele tale? Aplicatia Eve vizualizeaza consumul total pe zi, saptamana, luna si an. Veti vedea chiar si costul proiectat pe care le folosesc. Cu Eve Energy Strip, cunoasterea este cu adevarat putere.
  Salvati energie
  Inchideti complet consumatorii de putere - cum ar fi tehnologia de divertisment, gadget-urile de bucatarie, echipamentele de birou - atunci cand nu sunt folosite. Si le ridica fara efort atunci cand este nevoie. Deoarece aparatele ramase in modul de asteptare reprezinta pana la 10% din consumul de energie al gospodariei. Si economisirea energiei electrice este o actiune ecologica.
   
  Mentineti dispozitivul inchis
  Copii la mijloc? Activati incuietoarea copilului si nu pierdeti niciodata touchdown-ul, pierdeti datele descarcate la jumatatea distantei, sau transformati-va lampa de designer intr-o strobe. Controlul exclusiv este al tau - cu o atingere rapida.
   
  Setati decoruri pentru a va putea misca cu usurinta si in siguranta
  Eve Energy Strip este ideala pentru setarea decorului cu alte accesorii compatibile HomeKit - impreuna cu mai multe dispozitive electronice. De exemplu, puteti crea cu usurinta un decor care sa combine Eve Light Strip si Eve Flare cu Eve Energy Strip, care conecteaza televizorul, receptorul A/V si player-ul de discuri. Apoi activati-le pe toate odata, doar spunand "Hei Siri, este timpul filmului".
   
  Obisnuiti-va cu maretia
  Comoditate uimitoare in plus fata de protectia tuturor. Si inteligenta superioara cu un design uimitor care sa se potriveasca. Eve Energy Strip va acopera pe dumneavoastra si acasa.
   
  Comanda la cerere
  Setati decoruri intr-o clipa prin intermediul lui Siri, Centrul de control sau Apple Watch. Activati cu usurinta accesoriile utilizand aplicatia Home pe iPhone, iPad sau iPod touch. Si pentru a vedea inregistrari concise, pentru a obtine informatii si a va bucura de controlul complet al locuintei conectate, nu cautati mai departe decat aplicatia Eve
   
  Compatibil cu ecosistemul dumneavoastra
  Direct din cutie, accesoriile Eve lucreaza cu iPhone, iPad, iPod touch si Apple Watch. HomePod-ul dumneavoastra, Apple TV sau iPad va servi ca un hub de acasa, automatizarea perfecta a accesoriilor dumneavoastra si mentinerea conectata in timp ce functioneaza.
   
  In siguranta ca si casa 
  Accesoriile Eve sunt activate exclusiv de HomeKit. Datele dumneavoastra personale nu sunt in nici un caz capturate, salvate pe un vreun server sau vandute. Chiar si atunci cand accesati casa dumneavoastra de la distanta prin intermediul hub-ului dumneavoastra de acasa, toate datele sunt criptate de la un capat la altul si stocate pe iPhone sau iPad. Intimitatea superioara, securitatea avansata si linistea absoluta a mintii - este aici.

  Spune-ti opinia

  Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
  METODE DE PLATA MULTIPLE

  ramburs | card | ordin de plata

  14 ZILE DREPT DE RETUR

  pentru persoanele fizice si juridice

  LIVRARE RAPIDA

  FAN Courier | SAMEDAY

  PLATA SECURIZATA CU CARDUL

  plata cu cardul in rate fara dobanda